Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
...SAU CE AM MAI GATIT...
Taiati foile de varza de pe cotor si puneti-le in apa rece cateva ore pentru a nu fi sarate.
Puneti granulele de soia intr-un vas si turnati peste ele apa clocotita;lasati-le la inmuiat 30-40 minute; apoi le puneti la scurs intr-o strecuratoare;
Curatati ceapa si patrunjelul si tocati-le marunt; faceti la fel si cu ciupercile;
Puneti toate legumele intr-un vas, adaugati ulei si soia (stoarceti-o putin in mana sa nu fie foarte apoasa) si caliti-le in jur de 10 minute amestecand mereu.
Cand ceapa devine sticloasa adaugati orezul (spalat in multe ape) si pasatul si 3 linguri de bulion... lasati pe foc 3-4 minute, potriviti compozitia de sare si piper apoi lasati-o la racit.
Taiati cotorul foilor de varza si rupeti-le in functie de cat de mari vreti sa faceti sarmalele.
Pe fundul unei cratite puneti cotoare de varza.
Puneti in fiecare foaie cate o lingura din compozitie si rulati; introduceti capetele in interiorul sarmalei.
Puneti sarmalele una langa alta si printre ele puneti cateva frunze de dafin.
Turnati apa si dati la cuptor 3 ore , la 180 grade.
1
sarmale
2
post
3
INEDIT
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult